Menu
Your Cart

Despre noi

Suntem prezenți pe piața din România din anul 2011 și oferim o gamă completă de echipamente si accesorii pentru protecția în muncă.

Protecția muncii reprezintă ansamblul de acțiuni și măsuri pentru prevenirea riscurilor profesionale, protecția sănătății și securitatea lucrătorilor, pentru eliminarea factorilor de risc și accidentare prin informarea, consultarea, instruirea, protejarea lucrătorilor și a reprezentanților lor. Toate societățile comerciale sunt obligate să asigure angajaților lor condițiile si echipamentele necesare impuse de lege cu privire la Protecția Muncii.

eSafe.ro vă pune la dispoziție echipamente de muncă ce acoperă o gamă largă de domenii de lucru: echipamente confecții metalice, echipamente logistică, echipamente construcții, echipamente sezon cald, echipamente sezon rece, echipamente sezon ploios, echipamente industria alimentară, echipamente pentru lucrul la înălțime sau cu electricitate.

Calitatea produselor afisate pe magazinul nostru online www.esafe.ro este superioară și conformă cu directivele UE. CERVA, Free Hand, Australian Line, CRV, DuPont, Panda, sunt doar câteva dintre mărcile renumite pe care le deţinem și comercializăm.

Protecția în muncă este importantă și nu trebuie neglijată!

Pentru mai multe detalii sau comenzi vă așteptăm oricând să ne contactați la numerele afisate pe site, sau pe e-mail.