Menu
Your Cart

Incaltaminte confectii metalice

Bocanci de protectie cu bombeu compozit si lamela antiperforatie - Orione S3 SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: ORIONE
Bocancii de protectie Orione S3 SRC asigura confortabilitate si ocrotire ideala a piciorului, fara a avea in alcatuire piese metalice captuseala textila, cu perforatiibranturi anatomice, antistaticebombeu compozitlamela antiperforatie nemetalicatalpa din poliuretan de dubla densitatetalpa antid..
182,07 RON
Fără TVA:153,00 RON
Bocanci de protectie cu bombeu compozit, lamela antiperforatie - Sardegna S3 SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: SARDEGNA
Fara parti metalice, si confectionati in totalitate pentru performante de top, bocancii Sardegna S3 Src, ofera un conform crescut si protectie maxima. Fetele sunt din piele impermeabila de bovina, branturile care se  modeleaza pe forma piciorului, fiind detasabile si antielectrizante. Talp..
141,63 RON
Fără TVA:119,02 RON
Bocanci de sudura cu bombeu metalic si lamela antiperforatie - PODEANU S1P SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: PODEANU
Bocancii de protectie Podeanu S1P SRC sunt ganditi pentru ocrotire eficienta in aplicatiile de sudura. Bocancii de protectie Podeanu S1P SRC sunt fabricati cu fetele din piele de bovina, branturi anatomice cu perforatii si talpa din poliuretan de dubla densitate, cu proprietati antistatice, antidera..
145,75 RON
Fără TVA:122,48 RON
Pantofi de protectie cu bombeu compozit si lamela antiperforatie - Pegaso S3 SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: PEGASO
Pantofii de protectie Pegaso S3 SRC asigura protejarea ideala a picioarelor avand un design nou si practic fara a avea piese metalice in structura. Pantofii de protectie Pegaso S3 SRC sunt fabricati din piele impermeabila de bovina, cu branturi anatomice detasabile, cu perforatii, dotati cu bombeu s..
137,52 RON
Fără TVA:115,56 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)