Menu
Your Cart

Blog - Echipamente de protecție RSS Feed

30 Aug Standardele ISO în echipamente de protecție
admin 0 1329
ISO (Organizația Internațională pentru Standardizare) este o federație la nivel mondial a organismelor naționale de standardizare (organismele membre ISO). Lucrările de pregătire ale standardelor internaționale se desfășoară în mod normal prin intermediul comitetelor tehnice ISO. Fiecare organism membru interesat de un subiect pentru care a fost în..
08 May 6 etape de dezvoltare ale unui proiect în construcții
admin 0 1993
Etapele principale ale unui proiect în construcție Care sunt etapele principale ale proiectelor de construcții?· Conceptul unui proiect · Proiectare · Etapa pre-construcție · Etapa achizițiilor · Etapa de construcție · Etapa post-construcție Pentru fiecare etapă a unui proiect de construcție, de la cel mai simplu la cel mai complex, există anumite ..
25 Feb Protecție și confort pentru vizitatorii din fabrică sau de pe șantier
0 958
Orice vizitator care intră pentru o scurtă perioadă într-un mediu de lucru, poate avea riscuri de siguranță și securitate. Atât vizitatorul , dar și personalul unei instituții trebuie să aibă neaapărat echipament de protecție.  Tuturor vizitatorilor trebuie să li se solicite înregistrarea (numele, ora de sosire și plecare, scopul vizitei) într-o ba..
19 Feb Importanța protecției auditive la locul de muncă
0 1140
Trăim într-o societate în care zgomotele puternice sunt zi de zi auzite, cum ar fi traficul intens al orașului sau chiar muzica dată la maxim de unii conducători auto. În mijloacele de transport în comun sau în spații închise există, de multe ori, cel puțin o persoană care ascultă atât de tare muzică în căști, încât căștile devin difuzoare și muzic..
25 Nov Protectie respiratorie impotriva pericolelor de la locul de munca
0 1430
Indiferent de mediul in care lucrati, daca exista un risc cat de mic de existenta a unor substante toxice, este recomandata protectia sistemului respirator. Fie ca lucrati la punctul de asamblare, in domeniul agriculturii, in laborator sau in orice alt mediu potential periculos, se recomanda sa acordam atentie sporita protectiei respiratorii, deoar..
18 Oct Cum este recomandat sa ne imbracam pentru sezonul rece
0 1137
Iarna se apropie si trebuie sa fim pregatiti sa facem fata frigului. Atunci cand vorbim de iarna, ne gandim la temperaturile scazute si la hainele cat mai groase care ne pot proteja.Intradevar, hainele groase ne mentin calzi pe parcursul unei zile de munca in aer liber, dar daca trebuie sa fim atenti si la confortul pe care acestea ni-l ofera si po..
09 Oct Importanta folosirii de ochelari de protectie la locul de munca
0 1374
Protectia la locul de munca vine sub multe forme, de la respectarea normelor de siguranta pana la dotarea cu echipamente individuale de protectie. In special in constructii sau mediile de lucru industriale, alegerea echipamentului de protectie potrivit muncii prestate este cu atat mai importanta.Ochii sunt cea mai sensibila parte a corpului uman si..
08 Oct Siguranta la locul de munca
0 1664
Cu totii ne-am dori sa purtam la locul de munca o incaltaminte confortabila, functionala, dar care sa arate si bine. Incaltamintea de siguranta are inca nevoie de mai mult de atat. In functie de activitatea desfasurata, pot fi necesare talpi speciale, varfuri intarite, material rezistent la caldura, substante sau chiar taierea cu un fierastrau.Inva..
07 Oct Alegerea manusilor de lucru potrivite
0 866
Unul dintre cele mai importante echipamente de protectie, utilizate in multe industrii si profesii avand ca scop protejarea mainilor de ranile provocate de posibile accidente de munca sunt manusile de lucru. Exista mai multe tipuri de manusi, in functie de activitatea desfasurata, de la lucrul cu obiecte usor, lucrul cu obiecte ascutite, lucrul cu ..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)