Menu
Your Cart

Saboti de lucru

Saboti de lucru albi - Doina O1 SRA
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: DOINA
Sabotii de lucru Doina O1 SRA sunt ganditi pentru folosinta in industria farmaceutica, alimentara sau in spitale. Sabotii de lucru Doina O1 SRA sunt fabricati cu fetele din piele de bovina cu perforatii pentru aerisire, captuseala din piele spalt si talpa injectata din poliuretan...
53,19 RON
Fără TVA:44,70 RON
Saboti de lucru albi, cu bareta - Rada O1 SRA
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: RADA
Sabotii de lucru Rada O1 SRA  sunt fabricati din piele de bovina cu perforatii pentru aerisire, captuseala din piele spalt si talpa injectata din poliuretan, dotati cu inchidere cu bareta cu catarama. Sabotii de lucru Rada O1 SRA sunt adecvati pentru activitati uzuale in industria farmaceutica,..
82,18 RON
Fără TVA:69,06 RON
Saboti de lucru din piele - Stela O1 SRA
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: STELA
Sabotii Stela O1 SRA se utilizeaza in medii care nu necesita o protectie crescuta, cum sunt cele din industriile alimentare, farmaceutice si spitalicesti. Ei ofera o aerisire adecvata datorata perforatiilor de pe fete, cu o captuseala confectionata din piele spalt, talpa fiind din material poliureta..
53,19 RON
Fără TVA:44,70 RON
Saboti de lucru din piele, cu bareta - Ana O1 SRA
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: ANA
Sabotii de lucru Ana O1 SRA  sunt fabricati cu fetele din piele de bovina perforatii pentru ventilatie si captuseala din piele spalt si au inchidere cu bareta cu catarama si talpa injectata din poliuretan. Sabotii de lucru Ana O1 SRA sunt proiectati pentru aplicatii usoare din industria farmace..
58,38 RON
Fără TVA:49,06 RON
Saboti de protectie din microfibra cu bareta - BEGONIA OB SR
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: BEGONIA
Sabotii de protectie Begonia OB SRC sunt adecvati purtatii in mediile sanitare. Acestia sunt fabricati cu fete din microfibra Dry, inchidere cu bareta si captuseala din material textil cu perforatii, durabil la frecare, talpa ocrotitoare este din poliuretan antistatic, antiderapant, rezistent la fre..
90,81 RON
Fără TVA:76,31 RON
Saboti de protectie din microfibra cu bareta - CAMELLIAS OB SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: CAMELLIAS
Sabotii de protectie Camellias OB SRC sunt adecvati muncii in medii sanitare. Sabotii de protectie Camellias OB SRC au fete din microfibra Dry-Black, inchidere cu bareta si captuseala din material textil cu perforatii, rezistent la frecare. Ocrotirea picioarelor este data de talpa din poliuretan ant..
90,81 RON
Fără TVA:76,31 RON
Saboti de protectie din microfibra cu bombeu compozit - Iris S1 SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: IRIS
Sabotii de protectie Iris S1 SRC sunt ganditi pentru aplicatii in medii de lucru sanitare sau in spatii unde pericolele mecanice sunt mici. Sabotii de protectie Iris S1 SRC sunt fabricati cu fete din microfibra Dry, inchidere cu bareta si captuseala din material textil cu perforatii, rezistent la fr..
121,11 RON
Fără TVA:101,77 RON
Saboti de protectie din microfibra cu bombeu compozit - Ribes S1 SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: RIBES
Pentru protectia zilnica in medii cu risc mecanic mai scazut si medii sanitare, recomandam sabotii de protectie Ribes S1 SRC. Pe partea din fata, ei sunt confectionati din microfibra Dry, cu o captuseala textila perforata si sistem de inchidere cu bareta, fiind foarte rezistenti la frecare. Talpa, f..
97,31 RON
Fără TVA:81,77 RON
Saboti de protectie din microfibra cu bombeu metalic - CROCUS SB SRC
Livrare 48-72h
Brand: Panda Model: CROCUS
Sabotii de protectie Crocus SB SRC sunt proiectati sa fie folositi in locuri de munca sanitare sau in industria alimentara. Talpa fabricata din poliuretan antistatica, antiderapanta, rezistenta la frecare si hidrocarburi.  Sabotii de protectie Crocus SB SRC  sunt dotati cu fete din microfi..
127,81 RON
Fără TVA:107,40 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)