Menu
Your Cart

Termeni și Condiții

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. esafe.ro poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. 

 

Informatii personale

 • Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe IMEDIAT dupa indeplinirea tuturor formalitatilor pe care le cere inregistrarea. Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie reale, corecte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect si real numele, adresa, si alte informatii. 

 

Informatii despre produse

 • Esafe.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor!
 • Produsele afisate pe Esafe.ro sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.
 • Esafe.ro nu poate garanta mereu disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate dar informam mereu consumatorul despre indisponibilitatea acestora daca este cazul.

 

Informatii despre comenzi

 • Toate preturile afisate pe site sunt in RON, contin TVA si Taxa Verde acolo unde este cazul. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura daca este cazul.
 • Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Livrarea se face catre dumneavoastra in limita stocului disponibil.
 • Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Esafe.ro si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Esafe.ro se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
 • Esafe.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor!

 

Inregistrarea ca membru

 • Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
 • In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
 • Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Returnarea produselor

Daca nu esti multumit de calitatea produselor achizitionate, ai posibilitatea returnarii acestora!

In conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, ai dreptul de a te retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile. Perioada de retragere expira dupa 30 zile incepand de la ziua la care intri tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de tine, in posesia fizica a produselor. Singurele costuri care revin in responsabilitatea ta sunt chelutiielile directe de returnare a produselor.

Procedura pentru retragere:

Clientii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Pentru a-ti exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi pe noi, Esafe.ro, la adresa mentionata in formularul de contact sau numarul de telefon 0371783226 sau pe adresa de mail office[a]esafe.ro cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca de orice tip, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

Te rugam sa mentionezi in notificare daca doresti rambursarea banilor sau schimbarea produsului!

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Noi iti vom comunica fǎrǎ intarziere, confirmarea de primire a deciziei tale de retragere.

In termen de cel mult 30 zile de la data trimiterii notificarii tale, te rugǎm sǎ restitui produsul primit insotit de urmatoarele documente:

- factura (original sau copie);
- chitanta (original sau copie);
- notificare

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur, Societatea nu va accepta returul.

In cazul in care soliciti inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. In cazul in care nu dispunem de un produs identic pentru inlocuire, iti vom oferi contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care accepti expres acest lucru.

In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care optezi pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Iti vom trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce s-a efectuat returul produsului cumparat initial.

Renuntarea la cumparare in mod repetat (cel putin doua ori) va putea fi considerata un abuz, iar Societatea are dreptul sa refuze o noua livrare catre acel Cumparator sau catre acea adresa.

In cazul produselor care prezinta defecte de fabricatie, ai dreptul sa returnezi aceste produse in termen de 30 zile lucratoare de la receptionarea lor, avand obligatia sa verifici starea produselor si sa semnalezi eventualele defecte in cel mai scurt timp posibil. Dupa returnarea produselor semnalate ca neconforme, ne asumam dreptul de a verifica neconformitatile semnalate, iar in cazul confirmarii acestora, iti vom inlocui produsele returnate cu altele similare sau iti vom rambursa valoarea acestora, inclusiv taxele de transport. Rambursarea se va face prin transfer bancar iar tu ai obligatia de a ne furniza toate informatiile necesare efectuarii transferului. Procedura de returnare este aceeasi, mentionata mai sus.

Consecintele retragerii

Daca te retragi, vom rambursa in intregime valoarea produsului, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi si cu exceptia taxelor de transport retur, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, si nu ti se vor percepe comisioane.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ai furnizat dovada ca ai trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediaza produsele pana la expirarea celor 30 zile de la data la care ne-ai comunicat retragerea.

Singurul cost care va cadea in sarcina ta este costul direct al returnarii produselor.

Produsul trebuie returnat in aceleasi conditii in care a fost livrat, si anume: ambalat corespunzator, continand toate partile componente, fara a fi utilizat, in ambalajul original, inclusiv eventualele instructiuni de utilizare.

Esti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

Drepturile de autor / Copyright

Intregul continut al site-ului este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Toate drepturile apartin Esafe.ro. Reproducerea fara acordul prealabil al Esafe.ro, a site-ului sau a unor parti din acesta (inclusiv poze, descrieri ale produselor), se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea sau copierea site-ului Esafe.ro de catre dispozitive sau programe automate sau prin metode traditionale, modificarea, atasarea de link-uri sau utilizarea sa in scopuri publice sau comerciale fara acordul in prealabil si in scris al Esafe.ro.

 

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

· intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

· deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

· informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

· posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

· neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

· continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin. 

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

· produsul comandat nu este pe stoc

· identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 

Confidentialitatea datelor personale

Datele dvs. personale vor fi utilizate de catre Esafe.ro pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice informare prin e-mail sau prin alte mijloace de comunicare

Datele dvs. personale vor putea fi transmise catre autoritatile competente in drept cu scopil verificarii tranzatiilor comerciale sau altor autoritati pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale, Esafe.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Esafe.ro

Datele personale introduse de dumneavoastra pe site-ul Esafe.ro vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site, pentru emiterea facturilor si pentru distribuirea de oferte Esafe.ro prin intermediul unor campanii de e-mailing. Informatiile solicitate prin formularul de inregistrare pe site si prin formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzii, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc. si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Prin completarea datelor dumneavoastra personale, sunteti de acord ca adresa de e-mail sa fie utilizata ulterior in campanii de e-mailing desfasurate de catre Esafe.ro. Aveti optiunea de a va dezabona de la newsletter prin accesarea butonului Unsubscribe regasit in e-mailul primit pe adresa folosita pentru crearea contului pe Esafe.ro sau prin trimiterea unui e-mail la adresa indicata in newsletter si pe esafe.ro

Toate datele personale introduse pe site sunt protejate importiva pierderii, a falsificarii, a manipularii sau a utilizarii necorespunzatoare de catre terti. 

Datele personale colectate sunt utilizate in primul rand in scopul de identificare a utilizatorilor inregistrati ai site-ului. Datele personale colectate nu fac subiectul unor operatiuni de vanzare sau de schimbare cu date similare de la alti terti.

Esafe.ro poate sa utilizeze datele personale colectate pentru urmatoarele:

- Adaptarea continutului Site-ului;
- Accesul utilizatorului inregistrat la serviciile noastre de stiri despre propriile produse si servicii;
- Pentru dezvoltarea unei relatii de incredere reciproca prin identificarea continutului relevant de informatii pentru utilizator si folosirea tehnicilor de marketing, insa numai cu acordul explicit primit din partea utilizatorului inregistrat;
- Asigurarea accesului utilizatorului inregistrat la anumite sectiuni ale Site-ului cu accesul in mod implicit restrictionat utilizatorilor anonimi.

Esafe.ro nu va folosi datele personale colectate in afara propriilor servicii, incluzand serviciile acestui Site dar nelimitandu-se doar la acesta.

Esafe.ro va pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a renunta la informarile comerciale sau de orice alta natura efectuate cu privire la propriile sale servicii, printr-un sistem usor de utilizat si simplu de dezabonare.

Datele anonime colectate (date de trafic, ip-uri, cookie-uri) prin statisticile din site si sistemul de monitorizare a traficului Google Analytics, pot sa fie utilizate pentru realizarea de analize si rapoarte statistice, rezumate si informari precum si pentru activitati de marketing cum ar fi publicitate, promovarea si ofertarea produselor si serviciilor proprii.

Conform legislatiei in vigoare, datele cu caracter personal obtinute pot fi dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului spre institutiile statului abilitate in acest sens, dar numai in urma unei cereri oficiale si legale adresate operatorului de catre acestea.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Esafe.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune!


Site-ul foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii.

 Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.


Drepturile dumneavoastră!


1. Dreptul la acces

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta Esafe.ro care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.


2. Dreptul la portabilitate

De fiecare dată când Esafe.ro vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obtineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră către dumneavoastră sau către o altă adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis.

3. Dreptul la rectificare

Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe Esafe.ro, puteți să vă actualizați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

4. Dreptul la ștergerea datelor

Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Esafe.ro, cu excepția următoarelor situații:

 •  -aveți o datorie neplătită către Esafe.ro
 •  -dacă ați efectuat o achiziție, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.


5. Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim

Aveți tot dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în Esafe.ro.

Esafe.ro nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.


6. Dreptul de a vă opune marketingului direct

Aveți tot dreptul de a vă opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct. Când doriți, vă puteți dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

 •  -urmând instrucțiuni din fiecare e-mail de marketing primit de dumneavoastra
 • -modificând setările contului dumneavoastră Esafe.ro


7. Dreptul la restricționare a prelucrării

Aveți dreptul să solicitați ca Esafe.ro să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

    -dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în Esafe.ro, acesta va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
    -dacă afirmați ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, Esafe.ro trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
    -dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
    -dacă Esafe.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

8. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Dacă sunteți de părere că Esafe.ro vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere (ANSPDCP).


Politica de utilizare a cookie-urilor

Site-ul Esafe.ro foloseşte cookie-uri ale Google Analytics şi Google AdWords, servicii de analiză a traficului şi publicitate, precum şi cookie-uri ale furnizorilor de publicitate online. Categorii de cookie-uri folosite:

-de performanţă a site-ului
-de analiză a vizitatorilor
-de remarketing şi publicitate

Aceste cookie-uri nu colectează date cu caracter personal şi nu identifică personal vizitatorii site-ului, ci sunt folosite pentru a vă putea oferi conţinut adaptat preferinţelor dvs. pe parcursul navigării pe Internet. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cum funcţionează cookie-urile în relaţie cu publicitatea online, vă rugăm consultaţi site-ul www.youronlinechoices.com/ro/faqsintrebari-frecvente.
Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalităţi ale Esafe.ro.

Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivele folosite de utilizatori pentru navigarea web numai când utilizatorul decide să navigheze în site-ul Esafe.ro dincolo de prima pagină accesată. În acest caz, continuarea navigării dincolo de prima pagină accesată este interpretată drept consimţământ al utilizatorului pentru acceptarea stocării cookie-urilor, având în vedere înştiinţarea explicit afişată în bara din partea de jos a ecranului.


Utilizatorii au dreptul de a refuza sau sterge cookie-urile, insa acest fapt va afecta usurinta navigarii pe site si retinerea produselor adaugate in cosul de cumparaturi.

Partajarea datelor. Datele personale de identificare colectate de Esafe.ro nu sunt difuzate catre terte parti. Datele non-personale de identificare (adresele IP, datele de trafic si cookie-urile) sunt date cu caracter anonim, stocate pe site si in serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics, de asemenea nu sunt partajate si sunt folosite doar pentru analize asupra performantei site-ului si a comportamentului utilizatorilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Esafe.ro si sunt comunicate numai la solicitarea autoritatilor publice fiscale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail office[a]esafe.ro sau la adresa fizica a Esafe.ro

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Esafe.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare si cu legislatia aplicabila privind protectia datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Esafe.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pentru relatii suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale va rugam sa ne contactati prin formularul de contact disponibil.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.


termeni si conditii

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând OK sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află în secțiunea Termeni si conditii mai multe despre cookie-uri.