Menu
Your Cart

Cizme de protectie

Cizme de protectie cu bombeu metalic si lamela antiperforatie - Safety Work S5 SRA
Livrare 48-72h -41 %
Brand: Sir Safety Model: SSAFETYWORKS5.G
Cizmele Safety Work S5 SRA, ofera o protectie adecvata piciorului, atunci cand vine vorba de medii extrem de solicitante. Cu o inaltime de 34.5 cm, si fiind realizate din PVC, si talpa din PVC cu nitril, ele sunt extrem de absorbante la soc si alte obstacole. Pentru protectie crescuta, prezinta si u..
Fără TVA:109,60 RON
Fără TVA:65,00 RON
Cizme de lucru din PVC - CIZAN OB SRA
Livrare 48-72h
Brand: Free Hand Model: ECHPROCIZAN
Cizmele Cizan OB SRA sunt adecvate muncii in agricultura, uz casnic sau alte activitati fara riscuri majore de accidentare. Ofera o foarte buna protectie la apa, noroi, murdarie, fiind realizate din PVC si talpa antiaderenta. Captuseala textila ofera un plus de comfort, iar talpa antiderapanta ofera..
19,99 RON
Fără TVA:16,80 RON
Cizme de lucru din PVC - Hercules White SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: HERCULES
Cizmele Hercules White sunt fabricate pentru a rezista la diverse operatiuni de lucru cu pericole mici si sunt adecvate in industria alimentara sau agricultura. Cizmele Hercules White sunt din PVC cu captuseala din poliester, impermeabile, rezistenta la noroi si chimicale in concentratii scazute, cu..
47,15 RON
Fără TVA:39,62 RON
Cizme EVA POLARFOX  30GRD - ARDON Cizme EVA POLARFOX  30GRD - ARDON
Livrare 48-72h
Brand: ARDON Model: G3232
Cizme Polarfox super usoare, cu talpa antiaderenta tip SRC, izolatie termica detasabila, ce ofera confort pana la -30 ° C.ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardo..
80,33 RON
Fără TVA:67,50 RON
Cizme NIGHTFISH OB VERZI PVC NITRIL  - ARDON Cizme NIGHTFISH OB VERZI PVC NITRIL  - ARDON
Livrare 48-72h
Brand: ARDON Model: G9Night
ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt realizate in conformitate cu standardele internationale privind securitatea in munca...
86,28 RON
Fără TVA:72,50 RON
Cizme OILFISH S5 GALBEN PVC NITRIL  - ARDON Cizme OILFISH S5 GALBEN PVC NITRIL  - ARDON
Livrare 48-72h
Brand: ARDON Model: G10Night
Cizme din gama ARDON® NIGHTFISH cu brant din nailon alb ce nu se pateaza, confortabilsi talpa din nitril negru.ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt real..
112,46 RON
Fără TVA:94,50 RON
Cizme PANTALON CHEST WADERS OB VERZI PVC - ARDON
Livrare 48-72h
Brand: ARDON Model: G5008
Cizme pantalon Waders cu bretele elastice, fabricate din PVC verde si captuseala din nailon alb.ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt realizate in confor..
223,13 RON
Fără TVA:187,50 RON
Cizme sold verzi PVC - ARDON
Livrare 48-72h
Brand: ARDON Model: G5007
Cizme sold fabricate din PVC verde, cu captuseala din nailon alb si talpa din PVC negru.ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt realizate in conformitate c..
148,16 RON
Fără TVA:124,50 RON
Cizme WINFISH VERDE PVC IMBLANITE - ARDON Cizme WINFISH VERDE PVC IMBLANITE - ARDON
Livrare 48-72h
Brand: ARDON Model: G11Night
Cizme WINFISH pentru iarna fabricate din PVC verde cu talpa din PVC negru si brant din nailon alb, ce nu se pateaza.ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt..
89,25 RON
Fără TVA:75,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)