Menu
Your Cart

Sandale de protectie

Sandale de protectie pentru siguranta si confort sporit in anotimpul calduros


Sandale FIRSAN 01SRA PU2D - ARDON Sandale FIRSAN 01SRA PU2D - ARDON
Livrare 48-72h -13 %
Sandale din piele Firsty Firsan perforate cu talpa din poliuretan dubla densitate, antistatica, rezistenta la uleiuri si caldura de contact pana la 110 °C.Sandale fara bombeu si fara lamela antiperforatie. ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, f..
Fără TVA:79,00 RON
Fără TVA:69,00 RON
Papuci dama albi Juno - Ardon Papuci dama albi Juno - Ardon
Livrare 48-72h
Papuci dama albi Juno - Ardonmaterial: pieletalpa: plutaARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt realizate in conformitate cu standardele internationale pri..
95,20 RON
Fără TVA:80,00 RON
Papuci dama rose Juno - Ardon Papuci dama rose Juno - Ardon
Livrare 48-72h
Papuci dama rose Juno - Ardonmaterial: pieletalpa: plutaARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt realizate in conformitate cu standardele internationale pri..
106,62 RON
Fără TVA:89,60 RON
Papuci MARS albi piele despicata+PU talpa pluta - ARDON Papuci MARS albi piele despicata+PU talpa pluta - ARDON
Livrare 48-72h
Papuci Mars din piele acoperita cu PU, cu talpa din pluta si 2 barete cu latime ajustabila.∙ brant perforat∙ talpa fabricata din pluta, spuma moale EVA si un strat elastic∙ EN 20347ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru p..
67,83 RON
Fără TVA:57,00 RON
Papuci MARS maro piele despicata+PU talpa pluta - ARDON Papuci MARS maro piele despicata+PU talpa pluta - ARDON
Livrare 48-72h
Papuci Mars din piele acoperita cu PU, cu talpa din pluta si 2 barete cu latime ajustabila.∙ brant perforat∙ talpa fabricata din pluta, spuma moale EVA si un strat elastic∙ EN 20347ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru p..
67,83 RON
Fără TVA:57,00 RON
Sandale albe cu talpa din pluta- Venus ARDON Sandale albe cu talpa din pluta- Venus ARDON
Livrare 48-72h
Sandale albe de dama cu talpa din pluta, Venus ARDONARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt realizate in conformitate cu standardele internationale privind..
100,91 RON
Fără TVA:84,80 RON
Sandale albe Merkur - Ardon Sandale albe Merkur - Ardon
Livrare 48-72h
Sandale albe Merkur - ArdonARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt realizate in conformitate cu standardele internationale privind securitatea in munca...
83,78 RON
Fără TVA:70,40 RON
Sandale albe VOG S1 SRC PU2D BM - ARDON Sandale albe VOG S1 SRC PU2D BM - ARDON
Livrare 48-72h
Sandale albe, fabricate din microfibra, lavabila, cu aspect de piele.Captuseala permite piciorului sa respire si absoarbe transpiratia. Potriviti pentru industria alimentara si medicala.ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pen..
142,80 RON
Fără TVA:120,00 RON
Sandale BLENDSAN S1P SRC BC LNM PU PU - ARDON Sandale BLENDSAN S1P SRC BC LNM PU PU - ARDON
Livrare 48-72h
Sandale de protectie fara elemente metalice, cu bombeu din compozit s lamela antiperforatie din Kevlar.ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt realizate in..
196,35 RON
Fără TVA:165,00 RON
Sandale de protectie cu bombeu compozit - DARA S1 SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: DARA
Sandalele de protectie Dara S1 SRC sunt alegerea potrivita pentru a completa garderoba de munca din timpul verii. Sandalele de protectie Dara S1 SRC sunt fabricate in partea de sus din piele neteda, captuseala textila si talpa din poliuretan de dubla densitate, antiderapanta, rezistenta la frecare s..
120,65 RON
Fără TVA:101,39 RON
Sandale de protectie cu bombeu compozit - Lotus S1P SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: LOTUS
Sandalele de protectie Lotus S1P SRC sunt croite pentru a fi folosite in spitale si diverse medii sanitare pentru a ocroti picioarele utilizatorilor. Sandalele de protectie Lotus S1P SRC sunt fabricate cu fete din microfibra si material lycra, iar captuseala textila si branturile anatomice detasabil..
103,79 RON
Fără TVA:87,22 RON
Sandale de protectie cu bombeu compozit si lamela antiperforatie - Ponza S1P SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: PONZA
Sandalele de protectie Ponza S1P SRC sunt alegerea potrivita in anotimpul calduros in operatiunile de lucru. Sandalele de protectie Ponza S1P SRC sunt fabricate din piele si material textil, si dispun de branturi de forma anatomica, detasabile. Ocrotirea picioarelor este oferita de talpa din poliure..
177,74 RON
Fără TVA:149,36 RON
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)