Menu
Your Cart

Bocanci de protectie si lucru


Bocanci cu bombeu metalic sau combozit, de protectie si lucru pentru orice anotimp. Fie ca esti in cautare de bocanci pentru santier, metalurgie sau logistica, la noi vei gasi modelul potrivit pentru orice mediu de lucru. Va oferim o gama completa de bocanci de protectie si lucru. Incaltamintea adecvata la locul de munca este un factor important in siguranta si confortul tau! Pe Esafe.ro poti gasi bocanci cu bombeu metalic, bocanci cu bombeu compozit, saboti de lucru, sandale de lucru, pantofi de protectie si lucru, cizme de lucru!

Bocanci de protectie cu bombeu metalic - Firsty S1P Ardon Bocanci de protectie cu bombeu metalic - Firsty S1P Ardon
Livrare 48-72h -23 %
Bocanci de protectie fabricati din piele de bovina, cu bombeu metalic si lamela antiperforatie metalica. Talpa este fabricata din poliuretan de dubla densitate, anistatica, rezistenta la uleiuri si caldura de contact pana la 110º CStandard: EN 20345..
Fără TVA:104,00 RON
Fără TVA:79,99 RON
Bocanci inalti FIRWIN LB S3 SRA CI BM LM PU2D - ARDON Bocanci inalti FIRWIN LB S3 SRA CI BM LM PU2D - ARDON
Livrare 48-72h -51 %
Bocanci de protectie Firsty Firwin inalti, imblaniti cu talpa din poliuretan dubla densitate, antistatica, rezistenta la uleiuri si caldura de contact pana la 110 °C.Bocancii au bombeu metalic si lamela antiperforatie metalica, piele hidrofobizata.ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu ..
Fără TVA:201,50 RON
Fără TVA:99,43 RON
Bocanci de iarna inalti HIBERNUS S3 - ARDON
Livrare 48-72h
Bocanci de protectie pentru iarna Hibernus S3, imblaniti, cu talpa din poliuretan/cauciuc, antistatica, rezistenta la uleiuri si caldura de contact pana la 300 °C. Bombeu metalic si lamela antiperforatie metalica, piele hidrofobizata.ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si ..
249,90 RON
Fără TVA:210,00 RON
Bocanci negri S3 SRC - ARDON Bocanci negri S3 SRC - ARDON
Livrare 48-72h
Bocanci negri S3 SRC - ARDONmaterial: piele de bivoltalpă : PU2Dstandard : EN 20345ARDON ofera o gama larga de produse profesionale cu o calitate si functionalitate excelenta, fabricate special pentru protectia eficienta la locul de munca. Linia de produse Ardon sunt realizate in conformitate cu sta..
209,44 RON
Fără TVA:176,00 RON
Bocanci de protectie, imblaniti, cu bombeu metalic si lamela antiperforatie - Bastus S3 CI SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: BASTUS
Bocancii de protectie Bastus S3 CI SRC sunt alegerea potrivita pentru operatiuni de lucru la temperaturi mici si cu umiditate. Sunt fabricati cu fetele din din piele pigmentata de bovina, captuseala din blana sintetica si branturi cu perforatii anatomice cu perforatii, antistatice, au bombeu si lame..
142,18 RON
Fără TVA:119,48 RON
Bocanci de protectie Ardon Hummer S3 HRO SRC
Livrare 48-72h
Bocancii au un design modern, sunt fabricati din piele hidrofobizata, cu fete din piele de bivol.Bocancii Ardon Hummer sunt prevazuti cu lamela antiperforatie metalica si bombeu metalic.Talpa este fabricata din poliuretan/cauciuc, antistatica, rezistenta la uleiuri si caldura de contact pana la 300⁰..
249,90 RON
Fără TVA:210,00 RON
Bocanci de protectie cu bombeu metalic - Bora S1 SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: Bora
Bocanci de protectie cu bombeu metalic - Bora S1 SRC sunt adecvati muncii in orice industrie, confectionati din piele pigmentata de bovinaFete din microfibra Dry-BlackCaptuseala Material textil perforat, rezistent la abraziune, asigură aerisirea picioruluiBombeu metalic rezistent la soc si compresiu..
90,71 RON
Fără TVA:76,23 RON
Bocanci de protectie cu bombeu metalic pentru asfalt - Durazis S2 HRO
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: DURAZIS
Bocancii de protectie Durazis S2 HRO sunt fabricati indeosebi pentru protectia adecvata a picioarelor la aplicatii de lucru pentru turnarea asfaltului. Bocancii de protectie Durazis S2 HRO sunt fabricati in partea de sus din piele hidrofobizata de bovina, cu captuseala sintetica pe suport PVC, bombe..
197,65 RON
Fără TVA:166,09 RON
Bocanci de protectie cu bombeu metalic, lamela antiperforatie, fete hidrofobizate - Como S3 SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: COMO
Bocancii Como S3 SRC au pretul corect in raport cu calitatea lor si asigura o ocrotire majora in spatiul de munca.Sunt fabricati din piele de bovina pigmentata si hidrofobizata si sunt dotati cu o captuseala textila cu perforatii, rezistenta la frecare, si branturi anatomice, antistatice, cu perfora..
139,28 RON
Fără TVA:117,04 RON
Bocanci de protectie cu bombeu metalic, lamela antiperforatie, fete hidrofobizate - Sicilia S3 SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: SICILIA
Va prezentam bocancii Sicilia S3 SRC, care pe langa un design modern au si o functionalitate crescuta. Ca si material, eu sunt facuti din piele de bovina impermeabila si pigmentata, cu parti reflectorizante. Interiorul este din material textil perforat, rezistent la frecare, iar branturile nu se ele..
156,35 RON
Fără TVA:131,39 RON
Bocanci de protectie Foundry S1 SRC PU2D PP fara siret Bocanci de protectie Foundry S1 SRC PU2D PP fara siret
Livrare 48-72h
Bocancii din piele sunt ideali pentru turnatori. Au au talpa din poliuretan dubla densitate, antistatica, rezistenta la uleiuri si caldura de contact pana la 110 °C. Bocancii de protectie sunt prevazuti cu bombeu metalic.Produsul este in conformitate cu standardul: EN 20345..
158,87 RON
Fără TVA:133,50 RON
Bocanci de sudura cu bombeu metalic si lamela antiperforatie - PODEANU S1P SRC
Livrare 48-72h
Brand: Sir Safety Model: PODEANU
Bocancii de protectie Podeanu S1P SRC sunt ganditi pentru ocrotire eficienta in aplicatiile de sudura. Bocancii de protectie Podeanu S1P SRC sunt fabricati cu fetele din piele de bovina, branturi anatomice cu perforatii si talpa din poliuretan de dubla densitate, cu proprietati antistatice, antidera..
145,75 RON
Fără TVA:122,48 RON
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)